Skylt

Publicerat: 2011-05-31 @ 22:55:24


Man tager vad man haver..
Ved kan man använda till mycket.

Till landet..

Publicerat: 2011-05-31 @ 22:51:04


Fick ett bra tips till en rolig skylt till trädgårdslandet.
Utav en vedklamp blev det en häftig skylt till potatislandet:)

Vi blir gamla..

Publicerat: 2011-05-30 @ 10:12:20


Hittade denna ljuvliga bild på nätet.

Vi ska gå hand i hand genom livet du och jag.....

Kan tänkta mig att jag och stefan ser ut så här om några år,haha.

Skyddsängel

Publicerat: 2011-05-29 @ 12:38:08


Till alla som har en ängel i himlen eller på jorden.

Varje gång du tänker
Att du inte orkar längre
Kommer det från ingenstans
Ett ljus
Det lilla ljus
kommer att förnya din styrka
Ge dej kraft att gå
Ett steg till.

Änglar visst finns dom stora och små. Jag ler så fort jag ser en ängel,blir så varm inombords.

Ljusstakar

Publicerat: 2011-05-28 @ 19:20:40


Jag är så nöjd med mina ljusstakar!
Med lite fantasi så kan man gjuta i vad som helst,lyckas man inte första gången så gjuter man igen.
Den stora har jag målat i blank vit färg,dom små är i orginal,ljusgrå.
Har bara dessa exemplar,ännu.

Loppisfynd

Publicerat: 2011-05-28 @ 18:59:12


Jag älskar att gå på loppis till min man stora fasa. Förra sommaren när vi var ute på semester så var det nära att han tog fram ögonskydd till mig. Jag såg loppis skyltar över allt:). Idag lördag tog jag mig en sväng in stan för att handla lite mat. Jag är ju själv i helgen eftersom Adam och Stefan har åkt till Laxå på Enduroläger. Och natuligtvis hamnade jag på Erikshjälpen.Jag skulle bara titta, men där stod denna stol som jag visste precis vad jag skulle göra med. Följetongen fortsätter en annan dag............

Något till barnen.....

Publicerat: 2011-05-27 @ 16:17:37


Det är väl klart att barnen ska ha något eget till trädgården eller trappan.
Låt fantasin flöda med lite vattenfastfärg,kan bli hur roligt som helst.
Storleken är 20 cm hög och ca 10 cm bred.

Egen design!

Publicerat: 2011-05-27 @ 13:46:09Egen design på dessa lycktor!

Höjd 70 cm

Min Tidning

Publicerat: 2011-05-25 @ 14:40:55
Häromdagen fick jag månadens bästa tidning ”Allt i hemmet” . Här får jag mycket inspiration och nya ideèr. Jag hittade något väldigt bra skrivit denna gång, det handlar om att det alltid ska vara så prydligt hos alla.

 Vad jag fastnade för i tidningen var den här texten: Shabby minus chic.

Hemmet ska inte främst se ut som man är duktig och har städat. Det ska se ut som man lever. Ett spännande liv. Så vill man ligga rätt i trenden blir det alltså: Dags att skaffa ett liv. Och jag griper snabbt tillfälle att göra min kroniska brist på städlust till högtidligt motto: Jag städar inte, alltså lever jag.

Jag själv har varit väldigt pedantisk men har släppt det mer och mer. Men visst får jag mina stunder och röjer både högt och lågt. Det kryper i kroppen och det släpper inte förrän man städat undan lite.:)

I rätt ögonblick

Publicerat: 2011-05-25 @ 12:00:05

För en gångs skull hade jag kameran i handen,när jag fick syn på denna lilla varelse.

Bilden passar ju bra idag när det regnar.

Fågelbad

Publicerat: 2011-05-23 @ 17:05:15


 
Här har jag gjort 3 olika fågelbad.Fatet till vänster har jag använt en gamal djup talrik som jag hittade på loppis. På loppis kan man verkligen glömma bort klockan. Fatet i mitten är gjort av ett rabarberblad och det lilla runda har jag använt 2 st lite djupa blommfat och sedan har jag dekorerat med glasmosaik runt. Faten finns till försäljning.

I blom

Publicerat: 2011-05-22 @ 16:54:23

Sommarfägring!


Det lilla äppleträdet!

Lite om mig själv..

Publicerat: 2011-05-22 @ 15:36:46
Varför är det så svårt att skriva om sig själv! Det är mycke lättare att tala om för någon annan vad den är bra osv.Men här kommer det.. Jag fyller 49 år i November och november verkar vara vara en bra månad för på jobbet är det många som fyller och det är tårta eller kakor varje dag:). Jag arb på Ryhov,vårt sjukhus här i Jönköping.Fick arb direkt efter min undersköterske utbildning på Medicin A var där i ca 8 månader. Fick sen möjlighet att börja på Medicin E,Hjärtvården och här är jag fortfarande.Arbetet här är verkligen stimulerande och även känslomässigt tungt. Ibland fäster man sig för vissa patienter och då är det svårt att se när dom blir sämre:(. Andra intressen har jag naturligtviss, det är inte bara betonggjutning. Jag tycker om att resa speciellt till Kroatien,vattnet där är helt underbart. Grebbestad på västkusten får jag inte glömma,vi har varit där varje sommar i 24 år,så det är ett måste annars så är det inte sommar. Min familj så klart.Som består av jag då,min man stefan,Nina ,Zara och Adam. Och mina 2 barnbarn Felicia och Louise. Vi är en motorintresserad familj. Våran son Adam kör och tävlar i Enduro,han kör tävlingar istort sett varje helg.Han är otroligt duktigt och säker på sin hoj. Zara vår mellersta bor ikalmar och studerar till Turismekonom och är färdig om 2 år.Och min äldsta dotter bor här i jönköing så det är nära till barnbarnen. Vi bor ca 1,6 mil utanför Jönköping och har naturen väldigt nära. Det är livskvalitet att gå runt hörnet och komma direkt in i skogen,helt underbart. Det blev lite text iallafall,men nu får det vara bra/ Ha det så gott

Tävling !

Publicerat: 2011-05-21 @ 10:10:02
Idag blir det igen hobbyverksamhet,pga SM Enduro. Jag är själv inte aktiv i år,men man måste ju titta lite.Aktiv förare,nejnej jag kör inte,men brukar vara sjukvårdare.Iår får jag stå över för jag har en rygg som krånglar och då kanske det är jag själv som behöver hjälp. Ha det så gott:)

En liten ängel !

Publicerat: 2011-05-20 @ 19:41:42


En ljuvlig ängel! Dessa gjuter jag i en form ifrån panduro. Lite svåra att få ur formen,men med lite tålamod så går det rätt så bra./>En ljuvlig ängel !<br /> Kan skilja lite på dom,men det är ju bara charmigt tycker jag. </p></div>
<div class=

Grodor!

Publicerat: 2011-05-20 @ 14:36:23Mina söta prinsar!

Nu börjar det ......

Publicerat: 2011-05-20 @ 07:33:19


Först inlägget i min nya blogg. Vad ska jag skriva så att andra ska tycka det är intressant? Men det är ju inte så svårt egentligen,bloggen ska ju handla om vad jag tycker om att göra på min fritid.Och det har ni nog redan förståt. Aldrig hade jag trott för ett par år sedan att detta skulle bli min hobby,även min familj tycker det är lite spännande.
En del utav det jag gjuter kommer jag att ha till försäjning. Mer om detta hittar ni under Ateljen.Här kommer der att finnas lite annat pyssel också.Ni ska få se.
Under Personligt kommer jag att skriva lite mer om mig själv. Vill ni få kontakt med mig så klicka på min mailadress på första sidan till vänster.
Ha det så gott!